Close

Häät Pehkussa

Huipulla naimisiin! Pehkun maalaisromanttinen rustiikkinen sisustus ja huikeat maisemat koko Tahkon alueelle tarjoavat mahtavat puitteet ikimuistoiseen juhlaan. Persoonallisuutta juhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti. Pehkussa juhlat ovat vain teille – teidän tehtävänne on nauttia.

_1JS5148
_2JS4756
pehku_kuvake_juhlat
Hääjuhla Pehkussa

Aito tunnelma löytyy Tahkon huipulta Rinneravintola Pehkusta. Unohtaa ei pidä myöskään hulppeita maisemia, joista hääjuhlan aikana nautitaan ruokailun ja seurustelun ohessa. 

Matkaa Tahkon keskustasta Pehkuun on tietä pitkin noin 15 km. Pehkua suosittelemme hääjuhlapaikaksi toukokuun alusta lokakuun loppuun saakka.

Vihkiminen huipulla -hääjuhla

Juhla, jossa kaikki on jo valmiiksi suunniteltu. Kulku ylös, onnittelumaljana Muikkucoctail, ohjelmana norsiamen ryöstö, sukkanauhan hetto ja tietysti tanssit. Notkuvan pitopöydän välillä boolia puupinosta.

Mualiman Sauna lämpiää illan aikana ja yöpalaa katetaan pöytään, kun alkaa huikomaan. Kun häävieraat saadaan menomatkalle mäkeä alas, niin hääpari suuntaa hääsviittiin saunakammariin katajavuoteelle. 

Aamulla ensimmäiseksi suupalaksi tuoreelle avioparille tarjoillaan shampanjaa ja mansikoita.

Hääjuhla Wanhalla Klubilla

Ravintola Wanhan Klubin valoisa pyöreän muotoinen ravintolasali antaa oivat puitteet hääjuhlan viettoon jopa 130 hengelle. 

Klubilla hääjuhla on mahdollista talvikuukausina (lokakuusta toukokuuhun). Talvimaisema Klubilla on lumoava Iltavaloineen ja lumisine väylineen. Wanhan Klubin sisustus myötäilee Liinamaa Palveluiden henkeä.

Häämenut

Menu 1

42,00 € /hlö

Vihersalaattia, vinaigrettea

Rucola-aurajuustosalaattia punajuuripedillä

Hunajaista suolakurkkua ja smetanaa

Graavilohta ja kevätsipulikastiketta

Pippuriporsasta ja lohkoperunoita

Hääkakkukahvit

(menu on laktoositon)

Menu 2

45,00 € /hlö

Waldorfin salaattia

Vuohenjuusto-kasvispastasalaattia

Graavilohta, jokiraputartaria

Smetanakuorrutettua lohta ja voi-tilliperunoita

Broilerin rintaa ja uunijuureksia

Hääkakkukahvit

(menu on vähälaktoosinen)

Menu 3

58,00 € /hlö

Juustoista vihersalaattia ja vinaigrettea

Mummolan rupsukurkkua

Savulohta ja kevätsipulikastiketta

Savumuikkuja ja jokiraputartaria

Smetanalohta ja voitilliperunoita

Naudan paahtopaistia ja uunijuureksia

Hääkakkukahvit

(menu on laktoositon)

Huomioitavaa

Henkilömäärä

Pehkubaarin sisätiloissa on 120 asiakaspaikkaa ja ulkona iso terassitila. Wanhalla Klubilla paikkoja sisältä löytyy 130 ja terassilta 120.

Juhlatila

Juhlatilaksi varaamme teille koko ravintolasalin yksityiskäyttöön. Tila on käytössänne juhlapäivänä klo 01.30 saakka. Ravintolassa ja saunatiloissa on A-oikeudet.

Kattaus

Hääkattaus pitää sisällään aterimet, lasit, servietit valikoimastamme, ravintolan omat pöytäliinat, pöytäkynttilät ja luonnonkukat.

Kukat

Hääkattauksen hintaan sisältyy ravintolan koristelu luonnonkukilla tai oksilla. Muut kukat voitte halutessanne tilata ja toimittaa itse ravintolaan. Omien kukkien säilytyksestä asiakas vastaa itse, ravintolaan ne voidaan toimittaa juhlapäivän aamuna. Pieniä määriä kukkia voimme erillisen sopimuksen mukaan säilyttää edellisestä illasta saakka. Ravintolan puolesta kukkamaljakoita rajoitetusti.

Lapset

Lasten hinnat kaikissa menuissa: 5 – 10 vuotta -50% ja 1-4 vuotta 4,00 €/hlö. 

Hääjuhlan ajaksi on mahdollista varata Pehkun vieressä oleva Ideariihi lasten hoito- ja leikkipaikaksi. Riihessä on 30 asiakaspaikkaa, dvd-soitin, tv, cd sekä videotykki. Riihen tilavuokra on 100,00 €/ilta.

Tilavuokra

Häiden minimum spend -hinta on 4000,00 euroa. Se tarkoittaa sitä, että mikäli juhlassa käytettyjen ravintolapalvelujen ( ruoka + juomat ) laskun loppusumma jää alle 4000 €, erotus veloitetaan tilavuokrana. Mikäli loppusumma ylittää 4000 €, tilavuokraa ei veloiteta.

Ohjelma ja musiikki

Ravintoloissamme on oma äänentoisto ja paljon erilaista tausta-, tanssi- ja bilemusiikkia moneen makuun. Halutessanne tuoda ravintolaan omaa musiikkia, voitte tuoda juhlaan oman mp3-soittimenne, joka liitetään ravintolan äänentoistojärjestelmään. 

Pehkussa on kiinteä videotykki, johon voitte liittää oman kannettavan pc:n. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että videotykki ei ole yhteydessä äänentoistojärjestelmään. Sopimuksen, ja oman maun mukaan Pehkuun voidaan järjestää myös elävää ohjelmaa, musiikkia tm.

Sauna

Pehkun kainalossa sijaitseva Mualiman Sauna on mahdollista varata myös hääjuhlan yhteydessä. Lauteille mahtuu 20 hlöä kerrallaan, ja siitä on suora yhteys Pehkun kattoterassille. 

Hääparille saunakammari hääyöksi 100,00 € + tilatut tarjoilut. Wanhan Klubin saunaosastot ovat myös käytettävissä tilaisuuteen sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous myös saunatiloista.

Somistus

Asiakas voi somistaa tilaa haluamallaan tavalla. Ravintolan seiniin koristeita ei ole mahdollista kiinnittää, mutta pöytiin ja kattoon niitä voi laittaa. Juhlatilan somistusaika sovitaan erikseen, usein koristeita voi laittaa osittain jo edellisenä iltana jos tilassa ei ole muita varauksia.

Ravintolan tekemistä lisäsomisteiden asettelusta, kuten nimikorttien tai pöytäkoristeiden paikoilleen laitosta, veloitetaan toteutuneiden työkustannusten mukaan 35,00 €/tunti.