Close

Juhlat huipulla - ilman tärkeilyä ja turhaa pönötystä

Sinun tehtäväsi on nauttia. Pehku on rento, tunnelmallinen ja aito juhlapaikka luonnon helmassa. Miljöö on ainutlaatuinen kokonaisuus huikeine maisemineen. Tilojen sisustus puulattioineen ja hirsipuupöytineen huokuvat kodikkuutta ja lämminhenkistä ainutlaatuista Pehkun tunnelmaa. Persoonallisuutta juhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla.

Juhlat

Tapahtuman luonteen mukaan Pehkun pihapiirissä on valittavana useita erilaisia tiloja. Pienimmät ja lämpöisimmät tilaisuudet vietät intiimissä Saunakamarissa – saunalla tai ilman. Vanhan Riihen rauhallisessa tunnelmassa iltaa istutaan mukavasti parinkymmenen hengen porukalla. Pehkun päärakennus terasseineen kestitsee jo isommatkin juhlat. Sisätiloissa asiakaspaikkoja on 120 – aurinkoteras-seilta kesäisiin juhliin löytyy anniskelupaikkoja yli tuhannelle.


Jos haluatte jäädä yökylään tai kaipaatte höysteeksi alueen monipuolisia ohjelmapalveluja, autamme mielellämme järjestämisessä. Suunnitellaan yhdessä tilaisuus juuri teidän makuunne!”  

Kysy lisää
Synttärit tai sukujuhlat

Pehkun henkilökunta koostaa sinulle ja seurueellesi sopivan huippupäivän – pakettiin on mahdollista yhdistää Tahkon alueen aktiviteetit, kyydit ja kämpät. Meillä yhdistät vaivattomasti kokouksen ja ravintolapalvelut, aina ammattitaidolla ja sydämellisen palvelun kera – huippupäätökset syntyvät parhaassa porukassa! Pehkussa ruoka on takuuvarmasti herkullista ja sitä on aina riittävästi – höystettynä henkilökunnan hurtilla huumorilla tai sädehtivällä hymyllä.

Pyydä tarjous

Tervetulloo nauttimaan, myö passataan!