Close

Lauteilta näkyy kiuas ja kauas!

Varaa saunavuoro

Löylyä lissee!

sauna
Mualiman Sauna

Pari askelta Pehkusta ja istut Mualiman Saunan muhkeissa löylyissä. Puulla lämpiävän näköalasaunan ikkunasta aukeaa henkeäsalpaava näkymä Tahkon ylle. Mualiman Saunan takkatuvassa voi nauttia myös pientä purtavaa. Lauteille mahtuu kerrallaan 20 henkilöä ja saunomisaikaa kaksi tuntia kerrallaan. Saunapakettiin sisältyvät pyyhkeet ja peseytymisaineet. Mualiman Saunassa on A-oikeudet, juomat ja purtavat veloitetaan erikseen.

Saunakiulu-kauha-ja-vasta-e1429783658610
AfterSki-sauna

Entäpä, jos päätättekin laskettelupäivän Mualiman Saunaan. Takassa loimottaa tuli, kuppi kuumaa odottaa punaposkisia laskettelijoita ja saunatupaan on katettu savolaista saunalenkkimakkaraa ja perunasalaattia. Vaihtovaatteet on tuotu jo päivän alussa ylös odottamaan. Sukset ja puhtaaksi pestyt asiakkaat kyyvittään nelipyöräisellä alas laaksoon sovittuna ajankohtana.

20707991_658448134345707_5130718571936952736_n
Polttarisauna

Katajanoksilla, vehnäjauholla, suolalla ja kananmunalla tehdään morsiamesta/ sulhasesta kaunis/komea ja tuore puoliso. Anna meidän huolehtia perinteistä, lämpimästä saunasta, hyvästä ruoasta ja raikkaasta juomasta. Nauttikaa te polttarijuhlasta.

Löylyevväät

Saunapannu 16 € /hlö

makkaraa nugetteja, lihapullia ja lohkoperunoita valurautapadassa, suolakurkkua ja valkosipulidippi 

Lenkkimakkaraleivät 8,50 € / hlö

HK:n sinistä, voita ja sinappia artesaaniruisleivällä. 

Saunakori 15,00 €/hlö

Ruissipseja, valkosipuliruistikkuja ja jokiraputartaria. Hunajalla marinoituja suolakurkkuja ja smetanaa. Olutmakkaraa ja cocktailpyöryköitä. 


Saunavartaat 16,50 €/hlö

Kolmen makkaran vartaita (ryyni- ja grillimakkaraa & bratwurstia), jaloviinasinappia, salaattia, uuniperunaa ja valkosipulimajoneesia. 

Paljuun lillumaan!

Saunan kylykeen lämmitellään myös palju!

Kysy lisää!