Close

Varaa koko Pehku omalle porukallesi

Sauno, syö, tanssi ja laula – tänä iltana Pehku on vain teidän.

Koe Pehkun ainutlaatuinen tunnelma

Sauna & palju

Pehkun sauna, Mualiman Sauna on puulämmitteinen näköalasauna aivan ravintolan kyljessä. Lauteille mahtuu parikymmentä kylpijää kerrallaan ja sauna-aikaa pidentämällä löylyistä nautiskelee leppoisasti myös isommat porukat. Vaatteet vaihdetaan saunan takkatuvassa ja tarvittaessa voimme avata myös viereisen Riihen esimerkiksi naisten pukeutumistilaksi. Pehkun yksityisillassa hintaan sisältyy aina myös palju, jossa mieli rentoutuu tähtitaivasta kavereiden kanssa katsellen. Omia pyyhkeitä ei Mualiman Saunalle tarvitse tuoda, meillä on ne teille valmiina. Saunajuomat hintaan eivät sisälly, ne laskutamme erikseen menekin mukaan.

Fondueillallinen

Pehkun yksityisiltaan sisältyy liha- tai juustofondue sekä kaksi kaatoa talon puna- tai valkoviiniä / olutta tms per henkilö. Mikäli haluatte, voitte höystää tilaustanne vielä esimerkiksi alku- tai jälkiruualla ja kahvilla & avecilla. Lihafondue sisältää 200g mureaa naudan sisäfileetä, joka kypsennetään pöydässä mausteisessa lihaliemipadassa. Lisäksi tarjolla on tuoreita kauden vihanneksia, herkkusieniä, cocktailkurkkua, aurinkokuivattua tomaattia, valkosipuli-chilimajoneesia, paholaisenhilloa, talon omaa kastiketta, uuniperunaa ja tuoretta leipää. Juustofonduen ideana on, että lihaliemen sijaan padassa on Gruyere-, Emmental ja Appenzeller -juustoista tehtyä juustosulaa, joissa dippaillaan paitsi leipää, myös muita lihafonduessakin olevia lisukkeita. Kumpi on sinun suosikkisi?

Laula, tanssi ja naura

Saunan lämmössä rentoutumisen ja hyvän ruuan jälkeen tunnelma alkaa monesti kaivata vähän menevämpää musiikkia. Jostain kuuluu pieni kuiske: Eikös tämä ole se sama paikka, jossa käydään aina afterskin aikaan? Onhan se. Sama paikka - illalla vain ihan eri näköinen kuin päivällä. Mutta ei hätää, Pehkun Dj on paikalla teitä varten, joten juhlat voivat alkaa juuri silloin kun se teille sopii. Kuka ekana pöydillä? Pakettihintaan sisältyy kaksi drinkkilippua per henkilö. Ylimenevien juomien osalta voimme sopia maksaako jokainen ne itse, vai maksaako isäntä ne lähtiessään.

Hinta 120 € / henkilö

Kertauksena. Varaa koko Pehku omalle porukallesi -yksityisilta 120 € / hlö sisältää: Mualiman saunan, paljun, pyyhkeet, liha- tai juustofonduen, kaksi kaatoa talon viiniä, kaksi drinkkilippua sekä Dj:n. Illan minimilaskutus on 3000,00 euroa sis alv. Mukaan mahtuu noin 100 henkilöä ja Pehku on käytössänne yksityistilana ainoastaan teitä varten. Lisää tilaukseesi esimerkiksi: Bussi- tai taksikuljetukset, saunajuomat, alku- tai jälkiruoka sekä muut mahdolliset juomat. Rakenna omannäköisesi ilta Tahkon huipulla, otathan yhteyttä puh. 0440 671 808 tai pehku(at)tahko.com.